TalentAward

Sea Bottom reikt jaarlijks de Talent Award uit aan een aanstormend artiest die een bredere publieke erkenning verdient voor zijn buitengewone muzikale kwaliteit. Met deze award wil de organisatie van Sea Bottom aandacht geven aan getalenteerde musici die relatief aan het begin van hun carrière staan. Flevolandse amateurmusici die muziek maken in het genre Jazz, Blues, Funk, Hiphop, Soul, R&B, Latin maar ook rap en nog niet bekend bij het grote publiek. 

Optreden tijdens festival
Een ‘echt’ optreden op het veelbezochte festival op zaterdag 8 mei 2021 is de prijs die je kunt winnen, met de bedoeling zo je carrière een boost te geven. Wie wint na Divertido (2008), Quasar (2009), Shannon Sarracco (2010), Jamy & the Crazy Bebopers (2011), Skywalkers (2012), Zweem (2013), Anouk & Abel (2014), Jammed (2015), I Jazz ( 2016) en Posthoorn Kwartet (2017) de Seabottom Talent Award 2020 en mag optreden op BModesto Sea Bottom 2020 op zaterdag 9 mei?


Deelname is voor iedereen die niet beroepshalve muziek maakt en afkomstig is uit Flevoland. Bij een solistisch optreden dient voor eigen begeleiding te worden gezorgd (beperkte zaalversterking is aanwezig). Bij een band dient het merendeel van de bandleden uit de provincie Flevoland te komen.

Minimaal twee nummers insturen
Meedoen kan door minimaal twee nummers in te sturen naar info@seabottom.nl. En vergeet niet de informatie mee te sturen met over de musici, samenstelling, soort muziek, ervaring, leeftijd en contactgegevens. Stuur je inzending vóór 1 maart en wie weet nodigen we jou, eventueel met band, uit voor de finale!

Finale 
De dag van de finale is nog niet vastgesteld ene zal later bekend worden gemaakt. De winnaar wint naast de Sea Bottom 2021 Award ook een optreden naast de vele gerenommeerde namen uit de muziekwereld op BModesto Sea Bottom 2021 op zaterdag 8 mei.


Sea Bottom Talent Award is een initiatief van de stichting Jazz-I in samenwerking met Kubus Lelystad.

Speel jij in een band of ben je een aanstormend talent die een podium verdient? Geef je dan snel op via info@seabottom.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *