Nieuwe datum BModesto Sea Bottom festival

Hoewel we nu nog met zware maatregelen te maken hebben en de ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, durven wij weer een klein beetje vooruit te kijken. Er wordt gevaccineerd en hopelijk gaat dit zo snel dat we na de zomer weer wat vrijer kunnen bewegen.

Het bestuur gaat er daarom vanuit dat we het geweldige BModesto Sea Bottom festival op zaterdag 18 september 2021  in de Agora in Lelystad kunnen houden. Veilig en verantwoord. Uiteraard onder voorbehoud. Afhankelijk of er tegen die tijd inderdaad toestemming voor is. 

De voorbereiding voor BModesto Sea Bottom 2020 waren al in volle gang: het programma stond, de kaartverkoop was gestart en samen met het hele enthousiaste team van vrijwilligers leefden we naar de datum toe en keken we er naar uit om dit samen met jullie te vieren. Festivaldirecteuren Marc Stiemer en Ed Goudriaan: “We zagen het natuurlijk aankomen, maar toen het officieel werd, was het wel even slikken: geen festival in 2020. Dat was heel spijtig, maar gezien de omstandigheden uiteraard de enige optie. Wij gaan er alles aan doen om er in september 2021 samen met partners, publiek en artiesten een onvergetelijk BModesto Sea Bottom Festival van te maken.”Het programma voor 18 september blijft nagenoeg hetzelfde als vorig jaar. Met acts als Michelle Davids, Dennis van Aarssen, Steffen Morrison en vele anderen. We zijn nog met een paar bands bezig, dus houdt onze website seabottom.nl in de gaten voor het actuele programma.

Had je al een kaart voor 2020 gekocht, dan blijft deze uiteraard geldig voor dit jaar. Mocht het festival ook dit jaar niet doorgaan, dan blijft je kaart alsnog geldig voor de editie van 2022. Laten we duimen dat we er samen weer een geweldig feest van kunnen maken! Wij kijken er enorm naar uit.