Livestreamen

Ook BModesto Sea Bottom gaat livestreamen. Elk jaar organiseert het BModesto Sea Bottom Festival een Talent Award voor muzikanten uit Flevoland. De winnaar van de Award mag ook daadwerkelijk optreden op het festival. Er waren een aantal pop-up concerten gepland, waar deze bands strijden om deze Award. Door de huidige omstandigheden kunnen deze pop-up concerten helaas (nog) niet doorgaan en moest de organisatie op zoek naar een alternatief. Door de fijne samenwerking met Corneel kunnen wij het eerste optreden dat gepland stond, nu toch door laten gaan, maar dan online!

Via de livestream van Corneel kan je op 15 mei de Lelystadse band AgustoMusic & Friends zien. Hun muziek van deze vijfkoppige band bestaat uit een combinatie van popliedjes met een vleugje Jazz en Country. Be├»nvloedt door The Eagles, Fleedwood Mac en Roy Orbison. Zij brengen tijdens de livestream grotendeels de songs van hun laatste album ‘Stars made out of stone ten gehore, welke ook op Spotify staan. Het optreden begint om 16.00 uur is is gratis te volgen via het YouTube-kanaal van Corneel.

Laat weten wat je van het optreden vindt. De bands die meedingen naar de Talent Award worden beoordeeld door een vakjury. Echter het publiek mag ook meestemmen. Vind je het optreden goed, dan geef je een like op YouTube onder de livestream. Deze likes worden meegenomen in het juryrapport. Kijken dus, zaterdag 15 mei.