Seabottom Pre-Party @The Base

Speciaal voor iedereen die op 1 september alweer terug is van zomervakantie maar nog genoeg energie heeft voor een feestje, organiseren wij de allereerste Seabottom Pre-Party! Natuurlijk leuk om alvast mee in de stemming te komen voor het daadwerkelijke BModesto Seabottom Festival op 16 september in het Agora Theater. Maar het is ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in The Base van het Valk der Valk Hotel Lelystad.

Om in de stemming te komen trappen we de pre-party om 21:00 uur af met tunes van de populaire allround DJ Friso. Na elke optreden pakt DJ Friso het stokje weer over en sluit de avond af met een muzikaal hoogtepunt!

Bluesgitarist en zanger L.E. Fields neemt het podium over om 21:30 uur met zijn voorliefde voor Delta Blues, Americana en Roots muziek. Blikvangers bij een optreden van L.E. Fields zijn de metalen Resonator gitaren en het indringende slide-spel, waarbij het weemoedige van de zuidelijke staten van Noord-Amerika door klinkt.

Na wederom opzwepende klanken van DJ Friso maken we ons klaar voor Soleil and the Soulkeys om 22.45 uur. Zwoele soul maar ook volledig dansbare up beat composities. De soulzangeres liet haar talenten al zien met vele Nederlandse topartiesten als Berget Lewis, Shirma Rouse en internationale artiesten zoals Gregory Porter en Mariah Carey. Laat je meeslepen door Soleil haar warme stem op een reis langs een mix van Soul, Pop, RnB & Funk begeleid door haar formatie The Soulkeys.

Kortom, een line-up om heerlijke jazz kriebels van te krijgen dus wees erbij!
Kaarten verkrijgbaar via: https://www.vandervalkhotellelystad.nl/op-de-agenda

Wanneer:       Vrijdag 1 september
Waar:              The Base, Valk der Valk Hotel Lelystad
Hoe laat:         21:00 uur
Hoeveel:         €10,- p.p.

Programma
21.00 uur        DJ Friso
21.30 uur        Bluesgitarist en zanger L.E. Fields
22.15 uur        DJ Friso
22.45 uur        Soleil and the Soulkeys
23.45 uur        DJ Friso

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.