Bigband Friesland uit Leeuwarden wint 10e Bigband Festival Lelystad

Het was weer ouderwets swingen in De Kubus afgelopen zaterdagmiddag. Zes bigbands, uit alle windstreken, speelden een swingend en afwisselend repertoire voor een volle zaal tijdens het lustrum van Bigband Festival Lelystad. Het publiek beloonde ieder optreden met een daverend applaus en aan het eind van de middag gaven de drie koppige jury, Henk Meutgeert,….

Harlem Lake – band die speelt op Sea Bottom – wint GOUD

Nederlandse band Harlem Lake wint European Blues Challenge 2022 By Nicolette on June 8, 2022 inBluesConcertreviewsNews De jonge Nederlandse band Harlem Lake is winnaar geworden van de European Blues Challenge 2022. De European Blues Challenge (EBC) werd dit jaar gedurende het Pinksterweekend voor de tiende keer gehouden en vond plaats in het Zweedse Malmö. Photo….

BModesto Sea Bottom Festival verrast belangrijkste partner

De organisatie van het BModesto Sea Bottom festival, Stichting Jazz-i, heeft afgelopen vrijdag haar hoofsponsor en naamgever aan het festival verrast met een kort en swingend optreden van de fietsende muzikant Folkert Hans, als dank voor hun toezegging om het festival 3 jaar lang te blijven ondersteunen. Het BModesto Sea Bottom festival wordt 17 september….

Jazzabelle wint de ‘BModesto Sea Bottom Talent Award 2021’!’

Lelystad 1 september 2021 – Na een bewogen jaar, waarin alles was dus ook deze Talent Award, is afgelopen vrijdag bekend gemaakt dat Jazzabelle de winnaar is van de BModesto Sea Bottom talent Award 2021. De Jury heeft dit unaniem besloten na alle vier de optredens beoordeeld te hebben op onder andere muziek, zang, presentatie,….

Livestreamen

Ook BModesto Sea Bottom gaat livestreamen. Elk jaar organiseert het BModesto Sea Bottom Festival een Talent Award voor muzikanten uit Flevoland. De winnaar van de Award mag ook daadwerkelijk optreden op het festival. Er waren een aantal pop-up concerten gepland, waar deze bands strijden om deze Award. Door de huidige omstandigheden kunnen deze pop-up concerten….