Speciaal voor iedereen die op 1 september alweer terug is van zomervakantie maar nog genoeg energie heeft voor een feestje, organiseren wij de allereerste Seabottom Pre-Party! Natuurlijk leuk om alvast mee in de stemming te komen voor het daadwerkelijke BModesto Seabottom Festival op 16 september in het Agora Theater. Maar het is ook zeker de….

2Blu4u heeft zaterdag in het Lelystadse Theater Posa de SeaBottom Music Award gewonnen. Naast de felbegeerde award winnen zij ook 30 minuten speeltijd op het SeaBottom festival.

Uit de verschillende inzendingen werden door het bestuur vijf artiesten/bands geselecteerd om zaterdag te komen spelen voor een professionele jury bestaande uit Shireen Poelstra (zangeres Amsterdam UMC Bigband en Bertus Bigband), Sietze Huisman (drummer van The Pact) en Govert Veltkamp (Bassist bij Parisien). De bands kregen ieder 15 minuten speeltijd. Na een paar energieke en….

Bigband Friesland uit Leeuwarden wint 10e Bigband Festival Lelystad

Het was weer ouderwets swingen in De Kubus afgelopen zaterdagmiddag. Zes bigbands, uit alle windstreken, speelden een swingend en afwisselend repertoire voor een volle zaal tijdens het lustrum van Bigband Festival Lelystad. Het publiek beloonde ieder optreden met een daverend applaus en aan het eind van de middag gaven de drie koppige jury, Henk Meutgeert,….

Harlem Lake – band die speelt op Sea Bottom – wint GOUD

Nederlandse band Harlem Lake wint European Blues Challenge 2022 By Nicolette on June 8, 2022 inBluesConcertreviewsNews De jonge Nederlandse band Harlem Lake is winnaar geworden van de European Blues Challenge 2022. De European Blues Challenge (EBC) werd dit jaar gedurende het Pinksterweekend voor de tiende keer gehouden en vond plaats in het Zweedse Malmö. Photo….

BModesto Sea Bottom Festival verrast belangrijkste partner

De organisatie van het BModesto Sea Bottom festival, Stichting Jazz-i, heeft afgelopen vrijdag haar hoofsponsor en naamgever aan het festival verrast met een kort en swingend optreden van de fietsende muzikant Folkert Hans, als dank voor hun toezegging om het festival 3 jaar lang te blijven ondersteunen. Het BModesto Sea Bottom festival wordt 17 september….

Jazzabelle wint de ‘BModesto Sea Bottom Talent Award 2021’!’

Lelystad 1 september 2021 – Na een bewogen jaar, waarin alles was dus ook deze Talent Award, is afgelopen vrijdag bekend gemaakt dat Jazzabelle de winnaar is van de BModesto Sea Bottom talent Award 2021. De Jury heeft dit unaniem besloten na alle vier de optredens beoordeeld te hebben op onder andere muziek, zang, presentatie,….