De Stevie Wonder Tribute

Bekend van het SBS6 programma 'The Tribute' - Battle Of The Bands! Deze te gekke band was 1 van de finalisten.

De Nile Rogers Tribute Band (The Chic)

De Nile Rodgers Tribute Band is een energieke formatie bestaande uit tien doorgewinterde muzikanten die stuk voor stuk geïnspireerd zijn door het onweerstaanbare R&B, aanstekelijke Disco en onmiskenbare Funk, verspreid door niemand minder dan de legendarische Mr. Nile Rodgers. Als pionier van de disco, gitaarvirtuoos en muziekproducent scoorde hij hit na hit met zijn iconische band CHIC. Niet alleen dat, hij schreef en produceerde ook voor grootheden als Sister Sledge, Diana Ross, Madonna, David Bowie, Daft Punk, Duran Duran en nog vele anderen. Hij staat niet voor niets bekend als "The Hitmaker". The Chic Experience brengt een eerbetoon aan deze legende. Al zijn tijdloze hits passeren de revue, herkenbaar voor meerdere generaties. Als een ode aan "The Hitmaker" zelf, met als doel eenieder te infecteren met het disco-virus...

The Chicago Funk

Bekend van het SBS6 programma 'The Tribute' - Battle Of The Bands! Zoals de meeste fans weten van deze band, houden zij van een lolletje! De liefde voor de muziek van Earth Wind and Fire. Soul, Funk en Disco nemen zij heel erg serieus, maar ze houden er ook van om lekker te dollen, te grappen, maar vooral om te genieten van het leven.

Big Band Hengelo

Big Band Hengelo bestaat uit zo'n 20 enthousiaste muzikanten onder leiding van Sander Zweerink. Al meer dan 30 jaar spelen wij op onder andere Big Band festivals, stadsfeesten en andere gelegenheden. De band kenmerkt zich door de warme en vette sound die in haar meer dan 30-jarige bestaan zorgvuldig gecultiveerd is. De band heeft een breed repertoire van instrumentale en vocale nummers.

2blu4u

2blu4u is een Nederlandse bluesband met rock en jazz invloeden. Zij spelen covers van bekende en minder bekende artiesten en geven daar hun eigen invulling aan. Dat betekent dat ze geen regelrechte kopie maken, maar onze eigen saus creëren. Hun doel is een goede sfeer te brengen en het publiek te vermaken met mooie muziek. Daarbij willen ze geen aanslag plegen op de oren. Hard is bij hen niet beter!

SoulQuake

Soulquake bestaat uit 10 fantastische muzikanten die al vele feesten, festivals en evenementen uit hun plaat hebben gekregen. Ze spelen de echte Sixties Soul Classics die iedereen kent en waar iedereen op los gaat. Met de stampende ritmesectie, funky blazers , swingende backingladies en powerhouse soulqueen Rose aan het roer Is er geen andere optie....dit wordt een dampend Soulfeest!

Derick & SoulNL

Saxofonist/zanger Derick Stadwijk speelt, componeert en produceert Nederlandstalig werk geënt op de Amerikaanse soul- en funk traditie met invloeden uit de hedendaagse hip-hop en r&b.

Capital S

Capital S geeft ongeëvenaarde energie en soulvolle vibes, dé band die elk feest naar nieuwe hoogten tilt! Met onze indrukwekkende formatie van maar liefst 12 musici sterk, zetten wij een show neer vol energie, power en enthousiasme!

ZEM

ZEM, de Gentse harpiste en singer-songwriter won in 2018 in het Diligentia Theater in Den Haag de prestigieuze publieksprijs TV5MONDE. Op het Concours de la Chanson Alliance Française bracht ze als enige finaliste een eigen geschreven nummer. "GAND" gaat over hoe Gent en zijn rebelse geschiedenis haar inspireert.

Deborah Carter & Zandscape

Deborah J. Carter is een internationaal actieve jazzvocaliste met diverse CD's op haar naam. Ze toerde met haar eigen groep in veel landen zoals Japan, China, Spanje, Duitsland, Venezuela, Colombia, Azerbeidzjan en vele anderen. In Nederland was en is ze de afgelopen jaren regelmatig te horen in de theaters met New York Round Midnight, Ben van den Dungen en Michael Varekamp.

Deborah wordt begeleid door Zandscape, de groep van bassist Mark Zandveld, met wie ze een live CD opnam. Met vibrafonist Gunnar Graafmans, gitarist Jeen Rabs, en drummer Jurjen Bakker, heeft deze combinatie een uniek transparant geluid.

Lorrèn

Lorrèn is een hedendaagse pop-singer-songwriter met jazz- en soulwortels en een rauwe, warme en veelzijdige stem die haar liedjes een unieke smaak geeft. Haar nieuwste EP `Pieces´ is een groot succes, met ruim 2 miljoen streams op Spotify, waarbij de singles `Pieces´, `Alone´ en `Tropical Commotion´ veelvuldig worden gedraaid op zowel nationale als internationale radiostations.

Nani Vazana

Nani is een ervaren artiest die nuances en frasering beheerst, net zo stilistisch zelfverzekerd als de ingewikkelde ritmes en pulserende riffs. Het is opmerkelijk hoe instinctief ze in ballades een achtbaan van emoties vormgeeft terwijl ze zichzelf begeleidt op de piano en haar aardse trombone, terwijl ze het publiek verrukt met haar scattende melisma's.

Winke Wagner Quartet

Bandleider en zangeres Winke heeft een schat aan ervaring en kan de sfeer en behoefte van het gezelschap goed aanvoelen. Het Jazz Quartet of Jazz Trio kan dan snel schakelen tussen wat rustigere achtergrondmuziek of juist fijne deuntjes die uitnodigen om de voetjes van de vloer te laten gaan!

Aïcha Gill

Aïcha Gill is een Nederlandse soul-zangeres en musicalactrice. In 2012 studeert ze af aan de musicalopleiding Dutch Academy of Perfroming Arts met haar eigen voorstelling `Negra´, muziektheater over identiteit. Tijdens haar opleiding speelt zij in diverse eindprojecten, zoals Het Huis van Bernarda Alba en Taboo (gebaseerd op het leven van Boy George). Ze krijgt voor het eerst bekendheid wanneer ze samen met meidengroep Sway meedoet aan X Factor

Dede Priest & Clark's Outlaws

Het plezier van zingen en optreden met haar viool bracht Dede Priest ertoe haar gitaar aan de mix toe te voegen. In haar samenwerking met JOHNNY CLARK'S OUTLAWS doet ze waar ze het meest van houdt: schilderen met alle drie de instrumenten. DEDE PRIEST & JOHNNY CLARK'S OUTLAWS hebben een internationale naam opgebouwd door jarenlang meedogenloos toeren en standvastige publicatie van originele rootsmuziek. Door genres te kruisen, hebben ze een uniek en herkenbaar geluid ontwikkeld dat rock, soul, blues, gospel, folk en country combineert. Hun energieke optredens zorgen voor een beladen sfeer en het publiek wordt geraakt door hun eerlijke en ongecompliceerde interactie.

Soleil & Soul Keys

Soleil is een soulvolle zangeres met een boodschap. Op elke gelegenheid pakt ze je in met haar krachtige maar warme stem.

Brian S

Brian S. is een populaire en productieve DJ in de (inter)nationale (Tech)House scene. Bekend om zijn aanstekelijke, groovy, sexy funk-stijl van spinning speelt hij in een groot aantal clubs. Hij begon in 1995 met draaien in de beroemde IT-club in Amsterdam met DJ Jean en Marcello en het duurde niet voordat hij zijn reputatie begon op te bouwen en boekingen binnenhaalde. Op feestjes is Brian S. een echte persoonlijkheid; met zijn funky grooves, positieve vibe en zijn vermogen om het publiek onmiddellijk in zijn greep te krijgen, krijgt hij de dansvloer in een mum van tijd op gang.

Earlybird Kaartverkoop

Wilt u ook graag naar dit muziek spectakel komen? De ticket verkoop is begonnen. Bestel uw kaarten via het Agora Theather Lelystad!